Residence - Rome, Pineta Sacchetti

The project has concerned the full renovation of this 130sqm apartment. It was composed by two small connecting apartments, perfectly independent. The triple opening has allowed us to examine several solutions, choosing to give the sleeping quarters the view on Saint Peter’s Basilica. The final solution has created a wide living space connected to the kitchen. The sleeping quarters are composed by three bedrooms and two bathrooms. Characterising elements:

  • A big box treated with slate effect painting and properly illuminated, which is the rear of the adjacent corridor wardrobe.
  • The ante-bathroom of the main bedroom is open on the same room.

Information on the Project

Preliminary, detailed and final design and Work Management.

Dateo: 2013
Project Cost: 100.001 – 250.000 €
Location: Italy

 

House plan